Tramacet

16 november 2012

Tramacet bestellen

Tramacet bestellen (zaldiar)

Tramacet (Zaldiar) helpt u acute pijn te overwinnen.

Heeft u last van acute pijn en krijgt u het niet opgelost met normale pijnstillers? Dan kan Tramacet u wellicht uitkomst bieden. Dit medicijn zorgt er namelijk voor dat ook ernstige acute pijn kan worden gestild. Houd er echter wel rekening mee dat Tramacet (Zaldiar) een zwaarder medicijn is dan bijvoorbeeld een paracetamol. Zorg er daarom voor dat u Tramacet correct gebruikt volgens de bijsluiter.


Tramacet (Zaldiar) is een combinatie van 325 mg Paracetamol en 37.5mg tramadol.

Startdosering van Tramacet (Zaldiar)

Als u voor het eerst met Tramacet (Zaldiar) begint, is het aan te raden maximaal 2 tabletten per dag te gebruiken. Tramacet heeft invloed op uw rijgedrag dus probeer na gebruik van Tramacet het verkeer te vermijden. Ook als u met machines werkt wordt het gebruik van Tramacet afgeraden.

Tramacet (Zaldiar) bijwerkingen:

Tramacet (Zaldiar) kent verschillende bijwerkingen. Veel patiƫnten krijgen last van slaperigheid en/of duizeligheid. Minder vaak komt het voor dat men ook last heeft van misselijkheid, buikpijn, diarree of juist obstipatie. Als u erge last heeft van bijwerkingen na het slikken van Tramacet (Zaldiar), dan is het aan te raden contact op te nemen met een arts. Probeer de bijsluiter bij u te houden wanneer u een arts belt.

Voordelen van Tramacet

  • U heeft geen last meer van acute pijn als u een Tramacet tablet slikt.
  • U kunt Tramacet bestellen tegen een voordelig tarief in vergelijking met veel andere zware pijnstillers.
  • U heeft de keuze uit tabletten en bruistabletten
  • Nu zonder verzendkosten!

Nog geen reacties, bent u de eerste?

Leave a comment