Zamadol

Zamadol bestellen

Zamadol

Zamadol is de oplossing bij hevige pijn

U kunt Zamadol bestellen wanneer u last heeft van pijn dat zelfs na het slikken van normale pijnstillers niet weggaat. In het medicijn Zamadol zit het stofje tramadol dat ervoor zorgt dat zelfs ernstige pijn verdwijnt. Zamadol is dus een pijnstiller die u kunt gebruiken bij hoofdpijn, zenuwpijn, migraine en andere soorten pijn.

Zamadol tabletten

U kunt Zamadol tabletten bestellen in drie verschillende doseringen. Wij raden aan om te beginnen met de laagste dosering. Mocht de pijn toch aanhouden kunt u altijd nog overgaan op een zware variant. De lichtste dosering heet Zamadol 50 mg en de zwaarste dosering heet Zamadol 200 mg.

Zamadol bijsluiter

De werkzame stof tramadol wordt in de lever verwerkt. Als u problemen heeft met uw lever is het gebruik van tramadol dan ook af te raden. Als u een overdosis Zamadol heeft geslikt neem dan direct contact op met uw huisarts of het ziekenhuis. De periode waarin het medicijn gehalveerd is ligt tussen de 5 en 8 uur.

Let op! Als u Zamadol gedurende een lange periode gebruikt heeft u een hogere dosis nodig voor hetzelfde effect. Wanneer u een periode echter geen Zamadol heeft gebruikt kunt u weer opnieuw beginnen met de startdosering. Meer informatie vindt u in de Zamadol bijsluiter die wordt meegeleverd bij Zamadol tabletten.

Voordelen Zamadol

• Werkt ook bij heftige pijn.
• Wordt geleverd in diverse doseringen (50-150mg).
• Heeft bij lage dosering weinig effect op de ademhaling.