Zydol

Zydol bestellen

Zydol

Zydol kunt u gebruiken als u stevige last heeft van pijn aan uw hoofd, spieren of bij andere pijnen. Zydol is een pijnstiller die u alleen gebruikt als een normale paracetamol niet werkt. Zydol tabletten kunt u aanschaffen in verschillende varianten. De lichtste variant heet Zydol 50mg, een populaire dosis is de Zydol SR 100 mg en de zwaarste variant is de Zydol SR 200 mg.

Het gebruik van zydol

U kunt Zydol capsules of Zydol tabletten gewoon slikken. Echter slik Zydol alleen als de pijn niet valt te verzachten met lichtere pijnstillers. De werkzame stof tramadol is namelijk een stof die tot de opioïden wordt gerekend. Zydol zorgt ervoor dat de pijn alsnog wordt verzacht. Naast de Zydol tabletten kunt u de werkzame stof tramadol ook laten injecteren of in de vorm van een bruistablet tot u nemen. Voor verdere instructies over het gebruik van Zydol verwijzen wij u naar de bijsluiter.

Zydol tegen hoofdpijn

Wij raden Zydol aan omdat het medicijn..
• Ervoor zorgt dat de pijn verdwijnt ook wanneer deze pijn heftig van aard is.
• Omdat het medicijn goedkoop is in de aanschaf.
• Verkrijgbaar is in zowel een lichte als een zware dosering.
• Verkrijgbaar is als bruistablet, tablet, capsule of injectievloeistof.

Zydol bestellen

U kunt direct Zydol bestellen als u last heeft van pijn. Door onze snelle levering bent u gauw van de pijn af. Tevens kunt u bij een snelle beslissing gebruik maken van onze aanbieding.